Om ni undrar vad jag håller på med.

Orkar inte blogga det är inge kuuuult.


Topshop

Lite snygga plagg för vardag, allt kommer från Topshop!


välgörenhet

I morgon tycker jag att alla ska ta sig till arenan där det kommer vara en konsert i syfte för att få in pengar till välgörenhet. Såhär står det i evangemanget

"En välgörenhetskonsert där vi samlar in pengar för att kunna bygga en förskola i Gambia.
Alla pengar som samlas in under kvällen dvs inträdet,fikat,secondhandförsäljning av kläder kommer direkt gå till projektkassan.  Inne kommer det också finnas en möjlighet för er att skänka ett bidrag till Afrika/Gambia. Alla bidrag gör nytta!"

Här är en länk för evangemanget: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=289376024424426

Så otroligt bra itiativ av de som annordnar detta, verkligen!


H&M Conscious Collektion



Vet inte vad jag tycker om H&M's senaste Conscious collektion, jämfört med sommarens kollektion där man ville ha varenda plagg så var det här inte så mycket att skryta med. Några fina saker, några tråkiga, några konstiga. Inte en jätterolig kollektion enligt mig. Gillade dock färgerna!

bikbok/lookbook






13.50

Måste skynda mig, om en timme ska jag ta bussen till stan där jag ska möta Matilda.
Ikväll blir det middag och förfestande hos Fanny tillsammans med Fanny och Jenny. Tror att detta kan bli en bra kväll. Hoppas ni har en jättebra lördag allihopa!

Bilder från andra tillfällen hos Fancy med Jenny och hon!





demain



Lutar mot något sånt här i morgon kväll. Jag vill glittra! 

*DisCotjEj*

Versace for H&M

17 november släpper H&M sin kollektion med Versace. Läder, nitar och färgstarka tryck är att vänta. Vet inte vad jag tycker alltså, har inte sett så mycket. Av vad jag sett verkar det dock inte vara något jag kommer köpa.

Inte släppt mycket bilder än men här googlade jag fram några.






les cheveux


Bild från bättre hårdagar...

Damn! Idag insåg jag att mitt hår är fult. Eller alltså otroligt ofräsht bara. Slitet, dålig färg. Uu, inte nöjd för fem öre. Lär bokas klipptid snarast.
Men grejen är... Att mamma säger att mina blonda slingor sliter massa på håret och att jag borde klippa av det en bit om jag ska fortsätta blondera, vilket jag enligt hon inte borde fortsätta med alls egentligen. Men jag vill varken sluta färga eller klippa mycket. Hm.

Seriöst, ni med långt naturligt blont hår, skatta er lyckliga! Ni med kort naturligt blont också för den delen, det kan ju alltid bli långt haha.

Såhär långt och fint var det förut - vad hände på vägen?!




131011 rouillé









Svart, roströd, kängor. Ungefär så såg jag ut idag.

perfection






Tre sisådär supersnygga stickade tröjor från modekungen. Den i mitten har stor en stor luva som inte syns på bilden, älskar luvor! Tror dock nästan jag måste beställa hem den sista? Hmmm.

d'argent




fashiontoast

Himmel vilka snygga byxor!!! Verkligen wow... Jag skulle nog matchat dom med mindre blanka klackar och tröja i bomull istället för stickad dock. But still - superfint.

11octobre11

Idag på danslektionen kom en tjej som jag inte känner så värst bra, bara genom dansen liksom, fram till mig och frågade hur jag mådde eftersom hon tyckte jag såg ledsen ut.
Blev så löjligt rörd av det! Det är inte ofta folk frågar hur andra mår och verkligen undrar, om det inte handlar om ens kompisar vill säga. Mer sådant! Att bry sig om andra i ens närhet, bara genom att fråga hur det är eller om det finns något man kan göra när någon ser nere ut, det gör så mycket.


haha åh vad jag gillar den här bilden, två små grisar!


men's fashion week sommar/vår 2012

Hittade dåligt med bilder, men här är några runwayfavoriter från Paris och Milans fashionweeks.



Gillar att dom klär ner hela outfiten med hjälp av en rutig skjorta,
mer vardag än en enfärgad. - Christian Lacroix


Jättehäftig jacka. Gillar att den är kraglös. - Christian Lacroix



Kanske inget jag vill se killarna i Falun klädda i på stan,
men tog med det ändå. Bara så coolt. - EHUD


Stiligt.. Och jag gillar att Armani får med Metallictrenden även för männen.
- Armani



Jättefräsht! Bara så fint. Färgen på skorna lyfter hela klädseln!
- Enrico Coveri


Tycker om Icebergs avslappnade stil, modellerna är klädda så som man faktiskt vill se folk klädda till vardags. Som den gråa cardigan/kavajen! Snyggt med färgklickarna till annars gråtonade kläder. - Iceberg


Fint! Känns väldigt italienskt haha. Men ja, fint är det! -  Canali


Ja, några av runwayoutfitsen som jag tyckte om. Synd att det är otroligt lång tid kvar till våren och sommaren bara... Hur som helst skönt att drömma sig bort lite.

mon voyage


inleder bilderna med detta döda djur - så kallad lemmel. lämmel? lämel?


tre vandrare


en samisk björnmördare

en tjej som just tämjt en vildhund

en vildmarkstjej i green pants

två äventyrare som kämpar för sina liv och för att hålla värmen på ett snöigt fjäll

LIGAN

norra sveriges största gangster

ett väldigt stort barn

en väldigt fin forss

en väldigt söt bebikusin

två andra väldigt söta bebisar


Det var min resa det! Mycket mysig, trevlig, härlig och avslappnande. Så roligt att träffa några av mina fina släktingar också. Ja, en bra lång helg i norra Sverige!

EN FRÅGA

Åh, alla bara dissar denna blogg! "Byt tillbaka till Klarara" "Skippa det där franska crapet" "Klarara FFS biaaaatch" osv. Vad trött jag blir. Den här bloggen som är så bra!!! Eller?

Kommentera och säg vad ni tycker. www.klarara.blogg.se eller denna fantastiska blogg?
eller båda?

Nu vill jag höra fler åsikter än Jennys och Antons. Era också, men fler. Säg bara säg.

inspiration

Min favoritinspirationsblogg är Fanny Lyckman, ImFancy. Hon har så otroligt bra stil och fina bilder. Riktigt inspiration. http://imfancy.blogg.se/


réspondre/danse

Anonym om 031011 - noir:

Cool blogg!
Vad hämtar du inspiration ifrån när det gäller kläder? Och hur ser din vardag ut, har du några särskilda intressen`?

Svar: Tack så hemskt mycket!
Inspiration får jag från folk jag ser i skolan och på stan. Dom som har en annorlunda stil, hos dom som går klädda i märkesskjorta och jeans varje dag finns liksom ingen inspiration att hämta. Men folk jag ser och bloggar mestadels. Sen går det i perioder, ibland har jag hur mycket inspiration som helst och ibland vill jag också bara gå runt i skjorta/tisha och jeans jag också. Så då gör jag väl det.

Min vardag ser ut så att jag går samhällsvetenskapliglinje andra året på gymnasiet. När jag inte är i skolan eller gör läxor så tränar jag. Jag älskar att dansa vilket jag gör fem gånger i veckan; klassisk balett, jazz/show, ragga/dancehall, disco och modern. Tycker också om att vara ute och springa. Annars så umgås jag mycket med mina finfina, underbara vänner och på helgerna gillar jag att vara ute och roa mig. *fEkKe*

Kul med frågor, undrar ni något så kör bah, kör!




två bilder från senaste dansuppvisningen, tagna "backstage" av Matilda

Chanel - "under the sea" 2012

4 oktober på Grand Palais hade Chanel sin Prep-a-porter visning för vår/sommar 2012. Temat var "Under the sea".  Några timmar senare kollade jag på videon för visningen. Efter att ha skrivit ett uppsats om Chanel på svenskan har jag verkligen börjat tycka om designerna och stilen!

I alla fall, visningen - wow. Gapade flera gånger. Lyfte på ögonbrynen, log, önskade mig en fet plånbok och så vidare. Så mycket vackert, välsytt, fantastiskt. Verkligen.. Wow!

Älskar att Chanel håller kvar vid den stil dom haft sen märket uppkom; klassiskt, smakfullt, tweedtyger, pärlor, enkla skurningar, den klassiska chaneldräkten - allt i ny tappning men ändå på samma sätt som det alltid varit.

I princip allt, med undantag för några få outfits, gick i ljusa toner. Puder, beiget, gammelrosa, kamel... Och så massor av vitt. Även mycket detaljer, som sömmar, ränder och grymma skor i silver.
Materialen var mycket i tyll. Älskade pärldetaljerna; pärlknappar, pärlband som skärp, halsband och pärlor som dekoration i håret. Allt kändes så romantiskt och elegant!

Ni får några bilder, printscreenade direkt från filmen istället!


voyage

Tidigt i morgon sätter jag mig i bilen för en lång bilresa, jag ska nämligen hälsa på min farmor.
Det ska bli otroligt mysigt! Fjällvandring, myskvällar och bara umgås. Ser verkligen fram emot det.

Dock kommer jag inte ha någon möjlighet till internet, så jag kommer att fixa några tidsinställda inlägg som kommer upp mellan onsdag-söndag. Tråkigt, men så är det. Ska i alla fall ta hur mycket fina bilder som helst som jag kommer bjuda på sen.

Kram!





två bilder från senast jag besökte "fjälligare" trakter; sälen med Jeanette och Fellz i våras. Bild 1 på Ski Lounge och bild 2 en allmänt lång historia.

041011 l'automne







Sofia har tagit bilderna.

Cheap Monday





Köpte ett svart par cheap monday i Köpenhamn i somras. Verkligen något jag känt att jag behövt alltså. Dock vet jag inte om jag är jättenöjd, med tanke på att jag bara haft dom i cirka två månader utan att använt dom överdrivet mycket, och dom tänjt ut sig mer än en storlek. Inte särskilt bra! Men, köper man jeans för 400 får man väl vad man betalar för antar jag...

vagabond




Mina nya skor som mormor skämt bort mig med kommer från Vagabond. Verkligen snygga och verkligen användbara. Perfekta vardagsskor i höst. Tack snälla mormor ♥


031011 - noir






aime






För några dagar sen... Hoppas det fina höstvädret kommer tillbaka. Så underbart!

Jag tycker om att min långklänning från monki inte är hellång, mer vardag eller något.

rêves




solnedgången igår var så vacker!



"Bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna"

Les rubriker tres töntiga?

Okej, jag erkänner.
Ganska töntigt med franska rubriker. Felicia skrattade. Jag får se om jag helt enkelt kör på hederlig svenska. Men det känns så... Fint med lite franskt. Jag tycker om det. Ja, vi får se.

Tumblr_loa5jxlviu1qzwaddo1_500_large
/weheartit.com

les bonbons naturelle?

Har funderat över det här med naturgodis. Är det nyttigare än vanligt godis, ett bättre alternativ?
Efter att ha sökt och kollat olika sidor så har jag kommit fram till att:


- Naturgodis innehåller inte mindre kalorier än vanligt smågodis. I vissa fall mer.
- Naturgodis ger inte ett lika stort sockerbehov som smågodis.
- Naturgodis innehåller nyttigare fetter än vanligt godis, (T.ex nötter jämfört med choklad)
- Vanligt godis innehåller färgämnen - vilket inte naturgodis gör.
- Naturgodis innehåller inte tillsattser

Det beror såklart på vilket godis du äter, självklart är det nyttigare med naturella nötter än choklad- eller yoghurtöverdragna.

Naturgodis är alltså inte ett så mycket bättre alternativ som man kanske tror. Att det inte innehåller tillsattser är ju i alla fall ett stort +! Men det som står på alla sidor och vad alla experter tycks säga är att "Ät det du föredrar, men i lagom mängder".


un peu trop cher



alla bilder kommer från net-a-porter

1. Giuseppe Zanotti
2. Esquivel
3. Christian Louboutin
4. Miu Miu
5. Church's
6. Pedro Garcia

Dyra skor som gör outfiten. Alla hittar du på net-a-porter. #Iwish

chanel No.58 flamenco





Ny favorit tror jag.

Bonheurs

Välkommna till min nya blogg!

Jag heter Klara och har tidigare bloggat på http://klarara.blogg.se/ men känner nu att jag vill ha en blogg med mer kvalitet. På min gamla blogg skrev jag om vad som än föll mig in, en hel del dåliga inlägg "bara för att" och sådär. Vilket jag tänker undvika här på Bonheurs.
Jag vill att detta ska vara en blogg med kvalitetsinlägg istället för många halvdana inlägg. Har jag inget att skriva om, har jag ingen snygg outfit, då struntar jag helt enkelt i att lägga upp det.

Den här bloggen har jag tänkt mig ska inrikta sig mer på kläder, mode och även en del träning. Eftersom franska är världens vackraste språk, som jag nu läser steg fyra av fem i, så tänker jag försöka hålla rubriker och kategorier på franska. Bara för att!

Ordet Bonheur är franska och betyder lycka. Även är Bonheur, Coco Chanels egentliga efternamn.

Kategorierna som för tillfället finns är;

♥ c'est la vie -  sånt är livet, en allmän kategori jag ska försöka att hålla ganska kortfattad.
♥ invités - invités betyder gäster. Här kommer ni alltså hitta eventuella gästbloggare.
♥ le style/la mode - stil och mode, kategorin som antagligen kommer innehålla flest inlägg.
♥ santé - hälsakategorin där jag kommer skriva om hälsa och träning.
♥ vêtements d'aujourd'hui - "Dagens kläder", ja ni förstår nog själva.

Ja, det var lite info om vad jag tänkt mig med denna blogg... Hoppas det blir bra!

RSS 2.0