Chanel - "under the sea" 2012

4 oktober på Grand Palais hade Chanel sin Prep-a-porter visning för vår/sommar 2012. Temat var "Under the sea".  Några timmar senare kollade jag på videon för visningen. Efter att ha skrivit ett uppsats om Chanel på svenskan har jag verkligen börjat tycka om designerna och stilen!

I alla fall, visningen - wow. Gapade flera gånger. Lyfte på ögonbrynen, log, önskade mig en fet plånbok och så vidare. Så mycket vackert, välsytt, fantastiskt. Verkligen.. Wow!

Älskar att Chanel håller kvar vid den stil dom haft sen märket uppkom; klassiskt, smakfullt, tweedtyger, pärlor, enkla skurningar, den klassiska chaneldräkten - allt i ny tappning men ändå på samma sätt som det alltid varit.

I princip allt, med undantag för några få outfits, gick i ljusa toner. Puder, beiget, gammelrosa, kamel... Och så massor av vitt. Även mycket detaljer, som sömmar, ränder och grymma skor i silver.
Materialen var mycket i tyll. Älskade pärldetaljerna; pärlknappar, pärlband som skärp, halsband och pärlor som dekoration i håret. Allt kändes så romantiskt och elegant!

Ni får några bilder, printscreenade direkt från filmen istället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0